Pages

Как да управляваме онлайн покер банка (част 2)

Posted on 1:17 AM by Holedm


Спрете да следите парите в акаунта си!

Ако следвате нещата от първата част и управлявате правилно банката си и играете според парите, които имате в акаунта, то вие вече играете покер с минимален риск от фалит.

Запомнете следното, играете покер с чипове, а не с пари!
Когато проверявате колко пари имате в акаунта си кликвайки на бутона „Cashier” много лесно може да попаднете в положение, в което сте зависими от парите и да започнете да управлявате грешно банката си. Когато сте в така наречения ъпсуинг или печеливш период, всеки път, когато проверите акаунта си, се чувствате добре, защото сумата се увеличава.

Колкото повече се увеличава сумата там, толкова по-добре се чувствате. Същото обаче се отнася и в обратния случай. Само един бед бийт ви дели от това тази сума да започне да намалява. Това пък ще започне да ви влияе отрицателно и ще се чувствате зле.

Искате възможно най-бързо да се върнете там където сте били само преди няколко часа/дни. В момента, в който тази мисъл се появи, започвате съзнателно или не да преследвате загубите. Започвате да искате и да играете така, че да си върнете парите, толкова колкото сте ги виждали.

Това само по себе си, може да бъде първата стъпка към тотално самоунищожение и фалит. Типично и характерно за играта е бавното и постепенно печелене на пари и бързото и мигновено губене.

Ако непрекъснато следите парите в акаунта си можете да попаднете в клопката на мисли като: „Ще ми отнеме цяла седмица да възтановя парите, които загубих само за час игра”.

Единствения начин да върнете парите си бързо е като качите лимита и рискувате по-голяма част от наличната си банка. Това е в абсолютен разрез с правило номер едно, което разгледахме в първата част и е сигурен начин да фалирате!

Прочетете още:


No Response to "Как да управляваме онлайн покер банка (част 2)"

Leave A Reply