Pages

Как да управляваме онлайн покер банка (част 4)

Posted on 2:52 AM by Holedm



Грижете се за себе си!


Вие сте човешко същество и като такова, имате нужда от постоянна грижа за себе си. Ако не се чувствате добре, ако не сте здрав физически и психически няма да играете най-добрия покер. Факт!

Ето някои от най-важните фактори, които малко или повече пречат да бъдете добър покер играч:

Глад: Ако не ядете добре и не се храните правилно и играете гладен, доказано е че това намалява концентрацията и отслябва мисловната дейност. Освен това, съзнанието ви ще бъде насочено не изцяло върху играта, което малко или много пречи.

Комфорт: Ако не седите удобно, вие не сте съсредоточен! Погрижете се, да седите на удобен стол, да гледате хубав монитор и да сте във възможно най-добра ергономична стойка. Не е лошо да разгледате някои снимки и позиции на професионални онлайн играчи, тъй като това е важно за вашата игра, найстина!

Преумора: Ако сте преуморени, не играете най-добрата си игра. Ако не играете най-добрата си игра, губите пари. Без значение, колко добра е масата, ако се чувствате изморен, по-добре починете и поспете.

Психическо натоварване: Ако нещо ви мъчи или мислите за проблеми странични от играта, ще имате огромни проблеми да играете дисциплинирано и съсредоточено. Най-добре е да не играете покер, когато сте в друго състояние освен нормално.

Наркотиците и алкохола са другото нещо, което ви отнема концентрацията от играта. Разбира се няма нищо лошо да пийнете една – две бири, но се пазете далеч от компютъра, когато сте откровено пиян. В това състояние ще се чувствате безсмъртен на масата, но е наложително да си налагате да избягвате да играете така.

Прочетете още:




1 comment:

  1. Ние предлагаме частни заеми, търговски и лични с много ниски годишни лихви от 3% за една година до 20 години срок на погасяване на която и да е част от света. Нашите заеми са добре обезпечени с нашите приоритети за максимална сигурност. Всеки заинтересован трябва да се свърже с нас по имейл: atlasloanfirm@outlook.com обадете се / whatsap +1 (443) -345-9339

    ReplyDelete