Pages

4Kings - перфектна за начинаещи - 20 евро моментален бонус

Posted on 2:51 AM by Holedm

4Kings е залата, която силно препоръчвам за начинаещи и стартиращи играчи. Предлага моментален бонус от 20 евро, т.е. веднага след като направите депозит от 20 евро, на сметката ви ще имате на разположение 40 евро, с които да започнете да изграждате своята покер банка на нива 0.01/0.02 евро и 0.02/0.05 евро. Можете да депозирате с Moneybookers4Kings е пълна с риба и слаби играчи, има непрекъснат трафик и пълни маси на микро лимитите, така че ако искате да стартирате с покера, това е мястото.




След като кликнете тук или на някой от линковете към 4Kings, следвайте изструкциите как да се регистрирате. Имайте предвид, че паролата ви трябва да е минимум 8 символа и поне един от тях да е цифра.





Като попълните всичко натиснете бутона "Next" в долния десен ъгъл. На втора стъпка натиснете отметката за "I agree to the terms of use", с което се съгласявате с условията на залата.





Накрая трябва да получите имейл, където да потвърдите регистрацията си. След като направите първия си депозит, ще получите и моменталния бонус от 20 евро.

Ако имате още въпроси можете да се свържете с мен или да коментирате отдолу. Успех!

No Response to "4Kings - перфектна за начинаещи - 20 евро моментален бонус"

Leave A Reply