Pages

Управление на покер банка – минимални изисквания за кеш маси

Posted on 1:01 AM by Holedm

Ако искате да сте печеливш играч на покер в дългосрочен план, трябва да спазвате някои елементарни изисквания и да играете според парите, с които разполагате. Ако играете на лимити, които не можете да си позволите, тогава един или два „бед бийт”-а биха били фатални за вашата покер банка. И така, колко пари са ви необходими? Отговора на този въпрос, зависи както от лимитите, които да играете, така и от това дали играете Но Лимит или Лимит покер.


Генералното правило е, че трябва да разполагате с 15 бай-ин-а за Но Лимит банка и 300 биг бет-а за Лимит покер банка. Това означава, че за да имате достатъчно пари, за да играете Но Лимит покер, трябва да имате 1500 пъти по големия блайнд на нивото, което играете, а за лимит – 600 пъти по големия блайнд. Важно е да се отбележи, че ако играете на няколко маси ще ви трябват допълнително пари, тъй като тогава суинговете за по-големи.

Ето нагледна таблица с изискванията за вашата покер банка: (можете да кликнете на снимката, за да я видите в реални размери)



Моля, да оставите две три думи като коментар (не се изисква никаква регистрация) за статията, за да може в бъдеще блогът да бъдат още по-полезен. Благодаря! :-)

No Response to "Управление на покер банка – минимални изисквания за кеш маси"

Leave A Reply