Pages

За посетители

Posted on 4:34 AM by Holedm

Здравейте!


Щом четете това, най-вероятно вече сте опитали или пък сериозно играете Тексас Холдем покер. Този блог ви предоставя всякаква полезна информация свързана с покера и по-специално No Limit Тексас Холдем.

Тук може да намерите статии събирани от различни чужди сайтове, писани от доказали се автори – играчи и теоритици, сигурни покер зали достъпни на български език, бонуси, както и връзки към полезни сайтове за покер. Статиите представляват полезни съвети, техники и методи, които можете да ползвате, за да бъдете печеливш играч, независимо дали сте начинаещ или напреднал. Добрият холдем играч е необходимо непрекъснато да чете и да се усъвършенства.



И така тук ще се опитам да обединя всичко, което в някакъв момент е подействало и помогнало на мен да овладея играта. Ще ви спестя време в четене и търсене на безполезни материали, лъжливи бонуси и зали. Ще се стремя да обхвана целия аспект на покера, който включва математическата, психологическата, теоритчната и т.н. страни на играта. Покерът може да бъде едно найстина доходоносно хоби и този блог ще ви даде насоките, в които да мислите, за да постигнете това за себе си.

Всякакви ваши коментари и мнения са добре дошли стига да са в рамките на добрия тон!Нека заедно печелим от покер.

Успех по масите!

No Response to "За посетители"

Leave A Reply