Pages

Как да управляваме онлайн покер банка (част 3)

Posted on 1:19 AM by Holedm


Вземайте насериозно играта

Когато играете с истински пари, всяка сесия, всеки пот и всяко решение имат значение. И най-малките грешки ви костват пари. Колкото повече пари губите в следствие на ваши грешки, толкова по-трудно става да излезете на печалба и да не фалирате.

Не се разсейвайте: Разсейването е на лице, тогава когато вашето внимание не е на покер масата, а някъде другаде. Винаги, когато играете и не сте концентриран в играта, почти сигурно правите многобройни грешки.

Разбира се всеки човек е различен. Някои играчи, нямат проблеми да играят добре, ако не и по-добре, докато гледат ТВ или филм. Други трябва да играят на тишина, за да могат да бъдат максимално концентрирани върху масата.

Това, което трябва да направите е да изучавате себе си и честно да установите, кога сте най-концентрирани върху играта, за да можете да взимате оптимални решения.
Не играйте, защото ви е скучно: Играете покер, защото ви се играе или защото това е средство да правите пари. Ако играете, защото ви се играе, покера ще се првърне във вашето лично забавление.

Понякога, обаче покерът не е забавен като цяло. Ако играете, защото ви е скучно или сесията не е интересна, то шансовете да направите глупави и непредизвикани грешни ходове се увеличават значително.

Ако ви е скучно и като цяло не се чувствате в настроение за монотонна и обикновена сесия, просто си намерето нещо друго да правите.

No Response to "Как да управляваме онлайн покер банка (част 3)"

Leave A Reply