Pages

Как да управляваме онлайн покер банка (част 5)

Posted on 3:29 AM by Holedm


Научете се да спирате, когато сте в състояние на ТИЛТ

Това е най-важното правило!

Това състояние обикновено е докарано от нарушаване на някое от предшестващите правила или комбинация от тях, както и от нещо съвсем просто като „бед бийт”, без които няма как да минете в покера. Състоянието на ТИЛТ може да накара дори и най-опитните и професионални играчи, да правят невероятни грешки и смешни отигравания.


Причината за ТИЛТ-а е лична и може да бъде от всякакво естество. Въпреки, че всеки човек е различен и степента на тилт при всеки е различна, е невъзможно да бъде напълно избегната.

Някои играчи, като Фил Айви например, много рядко изпадат в това състояние. И дори, когато са в тилт, рядко играта им се променя толкова много.

За останалата част от играчи по света, включително и вас, препоръчително е щом усетите първите сигнали на тилт, колкото и незначителни да са те, да излезете от покер клиента и да си дадете малка почивка като се занимавате с нещо друго. Покерът винаги ще е на мястото си и ще ви чака, когато сте готови да играете отново.

За финал, нека кажем, че ако следвате правилата от последните статии и в същото време сте способни да играете печеливш покер, то шансовете да фалирате са сведени до абсолютния минимум.

И все пак, ако дори и един път нарушите дори и само едно от тези правила, рискувате всичко да отиде на вятъра.

Въдете на щрек и още при първите признаци, че не спазвате някое от изброените правила, поправете грешката си. И помнете, винаги и по всяко време, можете да намерите подходяща за игра покер маса, но ако загубите банкрола си, той никога няма да се върне обратно.

No Response to "Как да управляваме онлайн покер банка (част 5)"

Leave A Reply