Pages

Moneybookers – регистриране на акаунт

Posted on 3:16 AM by Holedm

Какво е Moneybookers?



Най-кратко казано Moneybookers е онлайн портфейл, чрез който можете да прехвърляте пари и плащате сметки към други хора или организации, само чрез вашия компютър. Възможно е да пазарувате онлайн в сайтове, които имат логото на Moneybookers, зареждане на skype кредити и т.н. За нас българите това си остава един от основните и сигурни начини за депозит в покер залите и усвояване на различните бонуси там.


Регистрация


Регистрирането на акаунт в системата на Moneybookers става безплатно в няколко стъпки, които ще опиша по надолу. Всички изисквания и ограничения са за сигурността на вашите данни и пари, така че е абсолютно задължително да спазвате условията за ползване. Ето и подробно описание на това, което трябва да направите, за да имате валиден акаунт и сметка в Monebookers:
1. Кликнете на някой от линковете в тази статия и след като отидете на страницата на Moneybookers изберете „Register”, както е показано долу:




2. Попълнете всички данни както е показано на снимката. Важно е да попълните вашите истински данни. Повтарям това е необходимо за сигурността на вашата сметка после. Нкарая натиснете “Next”.




3. На вашия имейл, който сте посочили в стъпка 2, ще получите верификационен имейл, на който трябва да кликнете на дадения ви там линк, за да продължите с регистрацията. Показано е отново на снимката отдолу:





4. Попълнете вашите лични данни.





5. Проверете дали всички данни са правилни. Накрая сложете тикче както е показано на снимката и потвърдете регистрацията, чрез бутона “Confirm Registration”.




Честито! Вече притежавате валиден акаунт в системата на Moneybookers, който можете да заредети с реални пари, които да ползвате за депозит и усвояване на бонусите в покер залите. Ако искате да научите точните стъпки за депозиране на пари, моля вижте статията за “Депозит на пари в сметката ви в Moneybookers”.

No Response to "Moneybookers – регистриране на акаунт"

Leave A Reply