Pages

4 стъпки да започнете да играете онлайн покер

Posted on 2:09 AM by Holedm

Не само в живота, а и в покера е важно правилото, че за да успеем трябва да имаме план за действие. Проблема на повечето играчи не е, че не могат да играят или не знаят какво да правят, проблемът идва от факта, че нямат план за играта си. Повечето от нас искат да спечелят пари, но нямат план за това. Стреляме в тъмното, играем чисто хазартно, сменяме различните видове турнири и кеш маси. Всичко това са различни пътища до едно и също място – фалит. Затова съвсем кратко и ясно ще се опитам да ви посоча няколко прости стъпки какво е необходимо да започнете да играете и как да печелите от покер в следващия минимум 1 месец.... дали ще го направите, зависи от вас.


Стъпка 1 – Moneybookers

Регистрирайте си Moneybookers акаунт. Това е необходимо, тъй като повечето зали са достъпни от България именно, чрез Moneybookers. Лесно е и бързо, можете да го видите описано в тази статия от блога. Депозирайте 20 евро и вижте стъпка 2.

Стъпка 2 – Удвояване на банката, чрез бонус

Ако сте начинаещ покер играч не е добра идея да започнете с големи инвестиции. Опипайте почвата, свикнете с играта и софтуера и тогава сами преценете дали да направите по-голям депозит. Именно затова силно препоръчвам залата 4kings за начинаещи. Вярвам, че 20 евро е пренебрежително малка сума, с която можем да започнем, а дори и да изгубим, ще сме платили за ценни уроци и опит, които може да ни спестят хиляди на по-късен етап. Вижте повече как да депозирате в залата в тази статия.

Стъпка 3 – Постоянство и търпение

Характерната грешка за начинаещите играчи е да опитат от всичко. Това е съвсем норамлно, тъй като неопитния играч още не е намерил най-добрата си игра. Но само по себе си това е предпоставка да издухате банкрола си, който и без това е малък, за изключително кратко време. Затова прочетете внимателно част 1 и част 2 на статиите за DoN турнирите и започнете да играете тях. Препоръчвам ги тъй като те ви тренират на дисциплина и търпение – два основни стълба за добрия покер играч. Започнете с тези с вход 1.10 €, докато не се почувствате комфортно играейки 4 маси едновременно и чак след това вдигнете лимитите.

Стъпка 4 – Изтегляне на парите

Когато достигнете €100 вие ще сте увеличили банката си два и половина пъти и ще сте изпълнили условията за теглене на залата. Ще сте изиграли над 150 - 200 турнира, което е минимален опит за начинаещ играч. Това е момента, който много хора не разбират и продължават да играят или пък теглят и харчат парите доволни, че нещата се случват лесно. За да увеличите банкрола си е необходимо да изтеглите тези пари и да ги преместите в друга зала, където да усвоите друг по-голям бонус. Това е пътят към успеха.

No Response to "4 стъпки да започнете да играете онлайн покер"

Leave A Reply